- “Plochý plátkový” tvar – dobře se hodí k namáčení do omáček, dá se rozlomit na malé kousky a použít je k přípravě  malých sendvičů či snacků
 
- Všechny ingredience, které se při výrobě používají, jsou přírodní, a to včetně aromatických látek. Nepoužívají se žádná umělé barviva, všechny jsou z přírodních surovin.
 
- V recepturách se používá celozrnná žitná mouka, která vytváří vysoké množství přírodní vlákniny, což je dobré zejména pro činnost žaludku a střev
 
- Nepoužívají se žádné konzervační látky
 
- Je to vhodná a zdravější náhrada za klasický chléb, hodí se k polévkám, salátům atd.
 
Složení
Pšeničná mouka 38,8%, voda, sýr ( mléko, sůl, startovací kultura) 14,5%, celozrnná žitná mouka, kvasnice, rajčatové vločky, lněné semínko, řepkový olej, mořská sůl, cukr, bazalka 0,7%, sezamové semínko. 
                                    
				  
			                	
			                		
								
 
            	
	                	
							        
    	Diskuze
		
            
                    V této diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky